6 år med Ruth&Hilding

28.10.2016

Hej i det vackra höstvädret!

Nu bryter jag Ruth&Hildings tradition med att ha en kvälls fest för att fira våra år här på plats och byter det mot fler roliga happenings i salongen för Er kunder. 

Tisdagen 4:e oktober kl 18-20 kommer Katja att presentera ett helt nytt revolutionerade basmakeupmärke Cover X med fantastiska erbjudande och en mysig aktivitetskväll tillsammans som vanligt med fest, tilltugg och utlottningar. Boka med en gång, senaste 2/10. 

Måndagen den 10:e oktober och Måndagen den 24:e oktober mellan kl 9-18 kommer Eva erbjuda alla Ruth&Hilding kunder underbart skön zonterapi för ansikte och fot i 45 min för endast 300 kr. Boka Din tid via Anna - Ruth&Hilding.

Måndagen 7:e november kl 12-18 kommer Katja från PeterThomasRoth att göra skön ansiktbehandling för endast 395kr/alt vid köp av två PTR produkter behandlingen 0kr! Fina erbjudanden och rabatt på produkterna denna dag.Boka Din tid via Anna- Ruth&Hilding.

Onsdagen 30:e november kl 18.30-30.30 är det en stor Jul-Glamour aktivetskväll på Ruth&Hilding då vi fokuserar på det vackra i tillvaron tillsammans med adventsmys, julklappar och gott tilltugg. Anmälan senast 28/11.  

Fredagen 23:e december kl 9-15 är det öppet hus för julklappsköp med extra vackra inslagningar (förra årets succes dag) Börja julen med lantligt lugn hos Ruth&Hilding!

Afterwork i höst är med öppet hus mellan kl 17-19 Datum: 27/10, 24/11

Önskar Du/Ni någon egen aktivitet/föreläsning för Dina/Era vänner så är det bara att höra av sig. Som tidigare så syr vi ihop det till Era önskemål och Eran egna tid och resurser! 

Följ oss gärna via instagram och facebook. Sök RuthoHilding (instagram) och Ruth&Hilding (facebook) där alla nyheter, utlottningar och händelser skrivs in (Du behöver inte själv vara med i facebook för att titta på den här företagssidan). 

Du når även oss på office@dekkorate.se eller mobiltfn 0731-583044.Glöm inte att nyttja Din handlarrabatt nedan som gäller tom 20170231. Tack för att Du är Ruth&Hilding trogen, vi ger alltid tillbaka till våra kunder. Ingen "reklampeng" i annonser mm utan dem lägger vi direkt på Dig som ärRuth&Hilding kund istället i form av bonusar. Din 7.e behandling/år är gratis (: och massor med nyheter och erbjudanden (vi har alltid de senaste utkomna produkterna från våra stora leverantörer)