Behandlingar

Vår salong

Att få lägga sig insvept på behandlingsbänken och njuta av elden som sprakar och att vara i den rustika miljön av bjälkar i taket och handslagna tegelväggar är en upplevelse i sig själv.

Att verksamheten dessutom ligger i en skånsk idyll (kringbyggd gård med kullersten) mitt på landet med åkrar runt omkring (ca 7 min med bil från Kristianstad - Åhus- Bromölla) gör att man kommer ner i varv på en gång. Att komma hit som kund går dig inte obemärkt förbi, en minnesvärd upplevelse.

Paket behandlingar 

Din  personliga egnatimme

Välj valfri mängd behandlingar som ryms inom en timme och betala ett fast pris

795 kr/timme per person

Vackrare var månad

Brynfärg med plock/vax samt vaxning av halva ben inkl bikini

595 kr

Princessstund

1- Brynfärg med plock samt en komplett makeup


2- Ansiktsskrubb och ansiktsmask samt fuktkräm samt "quickfix" naglar/alt frans och brynfärg inkl plock 


3- Vackra händer och naglar samt en komplett makeup 


395 kr495 kr595 kr

Prinsstund 

1- Uppiggande lätt sittande massage samt fix av nagelband/naglar 


2- "Brynfix"(ansning av brynen) samt mjuka händer 


3- Ansiktsskrubb och ansiktsmask, "brynfix" samt mjuka händer 


350 kr450 kr550 kr

Brudpaketet 

Före- Frans och brynfärg med plock, ansiktsskrubb och fuktmask, makeuptips, vackra händer och naglar
Dagen D- Brudmakeup och tärnmakeup i avkopplande miljö med assistansEfter - Tjejmys med tjejerna som varit med och hjälp till, välj mellan dukat bord med mat eller makeupkurs eller inredningsinspirationsstund mm 


1295 kr/person
950-795 kr/personfrån 395 kr/person

Vill du och din vän/vänner komma flera samtidigt för behandling går det jättebra hos oss. 1-2 personer upp till max 4 personer per tillfälle och behandling. Räkna med en trevlig upplevelse ihop och en minskad kostnad per person.

"Lyftet" för ansiktet som gör dig yngre...

Ruthhilding har frans och brynfärg som håller extra länge

Fransfärg 

280 kr

Fransfärgning inkl plock/vax av bryn

300 kr

Frans och brynfärgning ink plock/vax av bryn 

380 kr

Brynfärgning alt brynplock 

200 kr

Brynfärgning inkl plock/vax av bryn

300 kr

Lash lift Permanent böj av ögonfransar

620 kr

Brow lift lyft samt form och färg av ögonbryn

690 kr 

Kläder för ansiktet...

Prova på, använd den mest välgörande makeupen som även skyddar ditt ansikte

Makeup konsultation

Här får du lära dig hur du ska sminka dig och varför. Lär dig de rätta färgerna och vad som passar just ditt ansikte. Du får personligt makeup schema. Vi går igenom vad du har och behöver för produkter hemma.

595 kr

Festmakeup 

En hållbar makeup som tål att tittas på, fest ögon / läppar/ rouge /eyeliner /sotning som är svårt att få till själv, här får du makeup som får dig att stråla hela dagen och hålla hela kvällen.

795 kr

Brudmakeup och klädsel 

Som ovan festmakeup men med mer tid så du i lugn och ro även kan klä dig på plats och få skimrande detaljer på kroppen och något lätt att äta och dricka så din start blir oförglömligt lugn och vacker.

950 kr

Quick fix makeup ingår alltid gratis i alla behandlingar!!!

Se och känn på dina händer, andra gör det... 

Oavsett om det är en kvinna eller en man så är mjuka händer och välvårdande naglar ingen lyx utan ett välmående som du regelbundet bör satsa på. Det är på händerna som man ser hur gammal man är...

Vackra händer och naglar för henne

Handbad, skrubb, rengöring av nagelband, filning och polering av naglar, handkräm, massage, värmande fuktgivande paraffinbad (under tiden paraffinet verkar får du en skön rygg och skuldermassage) samt lackning

630 kr

Gelenaglar

Rengöring av nagelband och filning av naglarna och sedan läggs gele på naglarna som värms fast på dina egen naglar i en maskin. På detta sätt så blir naglarna hela och jämna och får en naturlig finish och en färg som sitter stabilt i minst 2-3 veckor. Materialet tar du bort själv alt få hjälp på plat hos Ruth&Hilding  med nagellacksremover.

495 kr

Mjuka händer för honom 

Handbad, skrubb, filning av ev förhårdnader, rengöring av nagelband, filning och polering av naglar, handkräm, lång massage samt värmande fuktgivande paraffinbad (under tiden paraffinet verkar får du en skön rygg och skuldermassage).

530 kr

Quick fix 

Handkräm och filning av naglarna och lackning /alt fix av nagelband

300 kr

En hållbar och hårren känsla. 

Samtidigt som du får håret borttaget så får du automatisk en minipeeling av huden, milt, effektivt och rent.

Vaxning av hela ben inkl bekini

550 kr

Vaxning av halva ben inkl bekini

450 kr

Vaxning av hela ben inkl brasiliansk 1:a ggr

900 kr

Vaxning brasiliansk

500 kr

Vaxning armar 

240 kr

Vaxning rygg eller bröstkorg

300 kr

Vaxning armhålor eller bikini 

220 kr

Vaxning hela ansiktet 

250 kr

Vaxning bryn eller överläpp eller haka

200 kr

Övrigt

Vid beställning och betalning av både färg och stilanalys vid samma tillfälle ingår makeup konsultation värde 495kr. Det finns även möjlighet att efter färg/stil analysen hyra stylisten per timme (ca 600:-/t) för tex shopping på stan eller för att rensa i klädgarderoben hemma. En mycket uppskattad hjälp bland kunderna

Öronljus 

En mycket effektiv och gammal metod som rensar hörselgångarna milt. Lindrar bekymmer med klåda och eksem i öronen, tinnitus, huvudvärk stress och bihåleinflammation.              

390 kr

Brun utan sol

En skön applicering av "brun utan sol" creme som genast gör dig vackert solbrun

595kr

Stilanalys

Pris för två tillfällen inkl. stilbok, för både honom och henne. Kläderna som du bär säjer mycket om vem du är. "Din optimala stil". Vi går igenom  vilka kläder som passar just din personlighet och livs fas. I analysen ingår en bok som hjälper dig att hitta rätt bland de olika kläd snitten. Vilka halsringningar, frisyrer, accessoarer samt längd och form på dina kläder som just du passar bäst i.

1950kr

Färganalys 

Pris för två tillfällen inkl färgkarta, för både honom och henne. Här tar vi ut dina perfekta egna färger som sedan utgör grunden till din personliga färgpalett. I färgpaletten finns dina neutrala färger, ljusa basfärger och starka förstärkningsfärger. Vi går igenom färgegenskaper, färgsignaler och garderobsplanering.

1950kr

                       Tilläggsbehandlingar till annan behandling

Passar bäst till kortare behandlingar ca 20-30 min:

-Läppskrubb och läppmask 50 kr

- Återfuktande ansiktsmask 50 kr

-Komplett massage i stol 10 min 50 kr

Passar bäst till längre behandlingar ca 40-60 min

-Återfuktande sheetmask 50 kr

-Decolltage sheetmask 100 kr

-Avslappnande och avgiftande varm ryggleramask 300 kr

- Samt alla tilläggs behandlingar ovan se de kortare behandlingarna

                                                                                         

                     "Marin nedsänkning"  med spa Phytomer produkter

                      Känns som att du ligger på en varm klipphäll vid havet och sakta slumrar in i en ljuvlig                               dvala. Behandlingen inleds med en lätt/kortare ryggmassage sedan får Du andas in ett                             avslappnande serum och göra tre djupandningar. Efter det läggs Du på en själv                                         upphättande lera (på ryggraden) som värmer och bubblar skönt som gör Dig mycket                                 avkopplad och avgiftar Din kropp milt.

                      -Lägg till denna behandling till vilken behandling som helst där Du ligger stilla på rygg i                              minst 20 min och då betalar Du endast ett tillägg på 300 kr extra 

                      -Önskar Du  ovanstående avkopplande behandling som ensam behandling tillsammans                            med tex huvudmassage/ handmassage alt ansiktsrengöring/peeling/mask med                                          självupphettande lermask för ansiktet med så betalar Du endast 595 kr vid det tillfället.


  • Sea holistic med spa Phytomer produkter 
              Behandlingen börjar med en kroppspeeling med marina svampar och en lystergivande ansiktsvård. Hela kroppen masseras med de uppvärmda knytena. Massagen med knytena växlas mellan massage med tryck, stretching och långa sköna massagedrag. Denna unika massage kommer att påverka alla dina sinnen. Kroppen blir djupt avslappnad och huden känns fantastisk mjuk. En komplett "havsbehandling"  Pris 1395 kr
  • När du vill unna dig det bästa är den här behandlingen för dig. Här får hela kroppen en komplett behandling med uppvärmda knyten fyllda av havssalt och lavendel som växer vid  strandkanten. Här används en unik framtagen helkroppsmassage som kommer påverka alla dina sinnen. I behandlingen ingår även en ansiktskur, så det är en riktig lyxbehandling!

                                                    Angelic Reiki Healing

Reiki är effektivt modern behandlingsmetod med japanska rötter. Reiki kan användas vid stress och smärta men även effektiv i många andra sammanhang. Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång. En mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Reiki är godkänt som friskvård av skatteverket se www.reikiforbundet.se

Angelic Reiki arbetar man hand i hand med änglarna för att få av de högsta formerna av healing. Änglarna är kosmiska krafter som existerar utanför de olika dimensionerna som vi känner till. Angelic Reiki kan vi positivt påverka energisystemet hos en individ eller grupp. Angelic Reiki har förmågan att överskrida tid och rum och hjälpa till att avsluta spår av det förflutna på  cellulär nivå.

Se nedanstående rekommendationer från healingkunder som har fått Angelic Reiki healing både på plats och på distans (som fungerar lika bra behandlingsmässigt)

                                                                            Pris 695 kr  


Mental tränings timme styrka: Vardags balans som verkligen fungerar. Tänkt dig en egen timme med stärkande samtal i 40 min som tar fram det bästa i dig och det Du vill ha som ditt mål och aktivt jobb mot det med en stark handlingsplan och ger perspektiv till det jobbiga som dyker upp. och etablera nya mer konstruktiva vanor. Ett professionellt coachsamtal men din personliga inriktning. Samt 20 min djupt liggande avkoppling som är välgörande för kropp och själ i form av angeli reki healing. Alternativt 20 min samtal till. 795 kr. Rekommenderas ca 7 ggr för bästa resultat som ger en bestående förändring.

Rekommendationer från tidigare coachkunder:

- Denna resa med mentala coachningen har gett mig så mycket. Med enkla verktyg har jag blivit guidad på vägen till hur jag ska hantera olika situationer i vardagen på ett bra sätt. Jag har stärkt mig själv vilket gör mig till en positiv, lugn och energirik människa.

- Att gå och få coachsamtal har hjälp mig att få struktur på mitt tänk och genomförande av saker som är en självklarhet men som blivit problematiska efter dåligt mående.

- Att ventilera och få mig att fokusera på framtiden och det jag kan påverka, alltså min personliga utveckling, mitt eget tänkande och att utföra saker som ger mig energi.

- En trygg och härlig miljö med en superpushande coach. Anna - Du är guld värd. Så tacksam att jag fick denna chans. Min utmattning känns inte alls så jobbig längre.
Allt är möjligt med lite hjälp och någon som pushar dig åt rätt riktning. Psykologen hjälpte mig "bakåt" Coachen hjälper mig "framåt".

- Coachning för mig var, en stund att reflektera och att sätta ord på mig själv. Få verktyg " att ta itu med de" jag inte själv hittade struktur för (verktyg jag plockar fram och använder). Tack Anna.

Rekommendationer från tidigare healingkunder:

-Jag har fått healing av Anna flertalet gånger, både på plats fysiskt men även på distans. Det är ett härligt lugn som infinner sig med massor av goda energier. Jag blir avslappnad och varm inombords och det har en väldigt läkande effekt på mig. Det är inte bara själen som mår bra, det känns även i leder och muskler när man andas rätt och slappnar av på djupet.
Jag kan varmt rekommendera Healing av Anna. En härlig behandling som gör gott inifrån och ut.

- Healingen var verkligen räddningen för mig i den jobbiga perioden jag gick igenom, den gav mig hoppet att kämpa vidare samtidigt som den gav mig lugnet och utrensningen av det negativa. Det skapade visioner om framtiden, skapade en ny trygghet att luta sig mot. Den gav mig ett nytt arbetssätt att rensa ut negativa tankar på, tack vara healingen sov jag gott trots kaoset som fanns runt om mig! Skulle rekommendera alla jag känner att prova, och framförallt våga tro på att det faktiskt gör nytta.

- Inre lugn, avkoppling på ett för mig nytt vis.

- Annas healing ger lugn och ro i kropp och själ. När man är orolig sjuk och stressad. Det känns en skön strömning i hela kroppen och avslappnad när hon ger distans healing.


 

Hyr terapeuten på en annan plats för behandling tex festmakeup mm 2000 kr /timme inom 1 mils radie från Kristianstad


Boka även in tid för inspirerande shopping ca 30 min, naturligtvis kostar detta inget men ska bokas innan, då Ruthhilding vill ge varje kund odelad uppmärksamhet!! 

Boka nu